Att få saker upptryckta på tryckeri

Skolavslutningen närmar sig och klassen vill ha tröjor med en särskild text på. Idrottsklubben behöver flygblad och broschyrer och den lokala hundklubben ska ha hundutställning. Vad gör man? Tja, man kan låta sin gamla hemmaskrivare jobba i svartvitt, man kan köpa hem lite tröjtryckarfärg, mallar och penslar och kladda ner klassrummet eller köksbordet med varierande resultat. Eller så kan man googla tryckeri Stockholm för att få hjälp med alltihop.

Tryckeri i Stockholm har kompetensen till både tryck på kläder, affischer, kataloger, broschyrer och flygblad i fyrfärg om man så vill. Dessutom vet tryckerierna vilka material som blir bäst för ändamålet och hjälper till för att få en så bra deal som möjligt.

Du vill ju att trycket på tröjorna sitter kvar efter en omgång i tvättmaskinen, och hundklubben vill ju helst inte sitta och göra egna utställningskataloger och binda ihop dem, det finns alltid andra saker att förbereda inför en hundutställning. Idrottsklubben kanske inte heller har tiden att lägga på en stor upplaga flygblad i färg ifrån Nisses hemmaskrivare som dessutom printar lite bläckklumpar överallt. Hur många färgpatroner som kommer att gå åt vet man ju inte heller. Då kan det vara jätteskönt att lämna bort jobbet till proffsen som gör sådant dagligen. Inte behöver man bekymra sig för Nisses färgpatroner till skrivaren heller, och den där eldsjälen till mamma som alltid är med på alla hörn behöver inte ansvara för ytterligare en grej. Handen på hjärtat, visst känner vi alla den där klassföräldern, mamman eller pappan i föreningen, den som alltid är med så fort det händer något, som sliter från morgon till kväll med alla helgevent och som alla räknar med eftersom ingen annan vill göra jobbet.

Det känns inte riktigt rättvist att samma person alltid ska göra allting, så nästa gång det blir tal om att fixa saker, kolla med tryckeri i Stockholm och underlätta arbetsbördan lite för de inblandade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *