Spara pengar med värmepump

Bor du i Tyresö med omnejd? Har du funderat på hur det funkar med att installera värmepumpar för att få ner uppvärmningskostnaden för huset? Med värmepump kan man få ner kostnaden ganska rejält beroende på vad man har för värmesystem från början och vilken typ av värmepump man tänker sig. Det finns fyra olika grundtyper:

1. Luft/luft – tar energin från utomhusluften och gör den om till varmluft. Det går inte att producera varmvatten med denna så den bör ses som ett komplement till andra värmesystem.

2. Luft/vatten – tar energi från uteluften och gör den till värme. Denna värme går till elementen och golvvärmen men även till varmvattnet.

3. Vätska/vatten – tar sin energi från berggrund, mark eller sjöbotten via en cirkulerande slinga med vätska. Värmen överförs till husets vattenburna värmesystem som t.ex. elementen. Det här systemet producerar även varmvatten och är mer effektivt vid riktigt låga temperaturer än luft/vatten.

4. Frånluft – tar värmen ifrån husets ventilationsluft och återför den till värmesystemet. Värmeåtervinning kan man säga.

Letar du efter värmepumpar Stockholm så finns alla samtliga typer här i Tyresö att välja mellan eller lägga till för att komplettera ett befintligt värmesystem. Du får hjälp hela vägen och garanti på installationen. Har du funderingar eller frågor kan du alltid vända dig hit och få svar på allt om värmepumpar. Tillsammans väljs det system som passar bäst för just ditt hus och du får också ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Vid installation eller rådgivning av värmepumpar i Tyresö och även området runtomkring ingår alltid garanti på utfört arbete, både servicegaranti och produktgaranti. Har du redan en installerad värmepump som behöver service kan du vända dig hit med den också, det går mycket bra att hjälpa dig även med pumpar som instalerats av andra.

Har du nu bestämt dig för att installera en värmepump så glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget; det innebär att du kan få göra avdrag på 30% av kostnaden för installationsarbetet. Det vore väl dumt att missa det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *